Børnegrupper

MindSpring Kompetencecenter udviklede i 2017 MindSpring til flygtningebørn
 
 

MindSpring børnegrupper, er noget for dig, hvis du er flygtet fra krig i dit hjemland og er mellem 9-14 år. Som barn kan du deltage i MindSpring børnegrupper, uanset om du er flygtet med eller uden din familie. I et børneforløb vil du komme til at møde andre børn, der har oplevelser, der ligner dine. Du vil også lære mere om:

  • Hvad det betyder at være flygtning i et fremmet land
  • At forstå følelser som at være bange, vred, eller ked af det
  • Og få ”værktøjer” til at håndtere disse følelser
  • Hvilke styrker og gode oplevelser, du har med i dit liv

Du vil komme til at møde andre børn, der også har måttet forlade sit hjemland. Og nogle af dem, har det måske ligesom dig selv. I kan fortælle hinanden om jeres oplevelser, og måske vil du opleve, at du ikke er alene med dine tanker.

I gruppen vil du møde nye venner, som du har meget til fælles med. Måske opstår venskaber som fortsætter efter MindSpring-gruppen er slut.

MindSpring Kompetencecenter uddannede de første frivillige trænere i november 2017, og første MindSpring-forløb for børn blev afholdt i lokalt værtsregi, foråret 2018. 

Du kan læse mere om MindSpring børnegrupper her eller kontakt MindSpring Kompetencecenter for at høre mere om økonomi og vilkår for samarbejde.