Landsmøde for MindSpring-trænere 2018

Lørdag den 5. maj i Odense afholdt MindSpring Kompetencecenter det fjerde Landsmøde for MindSpring-trænere.
 
 

07.05.18

Vi havde til formål at uddybe og diskutere emnet social kontrol, med fokus på udfordringer, dilemmaer og løsninger. Samtidig ønskede vi at MindSpring-trænere kunne få mulighed for at møde hinanden og udveksle deres erfaringer omkring MindSpring. 

Meningsdannerne Roula Akkari og Anne Metielde Gnanasegaram Lygh fra Stemmer på tværs, samt social rådgiver Anja Laigaard fra Etnisk Ung blev inviteret og holdte oplæg.  

Roula Akkari og Anne Metielde Gnanasegaram Lygh fortalte om deres personlige erfaringer, dilemmaer og refleksioner omkring social kontrol. Og MindSpring-trænere Hiba Faisal faciliterede oplæg med en spændende diskussion. Anja Laigaard fokuserede på konsekvenser af negativ social kontrol og hvordan man kan forstå og håndtere forskellige situationer i forbindelse med negativ social kontrol. 

Det var en spændende og inspirerende dag med oplæg, debat, workshop, godt selskab og sparring. Vi fik nogle konkrete ideer og værktøjer til hvordan vi bedre kan tage diskussionen om social kontrol. 

Hvis I ønsker at se videoen med oplæg og paneldebat, kan I kigge på MindSprings Facebookside eller følg dette link:

https://www.facebook.com/MindSpringKompetencecenter/videos/1664648830267017/

Stor tak for et rigtigt godt Landsmøde i år til alle oplægsholdere og deltagere!  

Vi glæder os allerede rigtig meget til at se jer til næste Landsmøde i 2019!